Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για τη δολοφονία δύο αστυνομικών

Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για τη δολοφονία δύο αστυνομικών

Οι άτυχοι αστυνομικοί ακούστηκαν στον ασύρματο να φωνάζουν «μας πυροβολούν, μας πυροβολούν!»

Η Αστυνομία της Ρηνανίας – Παλατινάτου συνέλαβαν πριν από λίγη ώρα δύο ύποπτους για τη δολοφονία δύο αστυνομικών οι οποίοι, στο πλαίσιο τακτικής περιπολίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε παράνομο θήραμα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο πρώτος ύποπτος, ο 38xronoς Αντρέας Γιοχάνες Σμιτ, συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Ο 38χρονος Σμιτ είχε εκ παραδρομής αφήσει στον τόπο του εγκλήματος προσωπικά του έγγραφα, πιθανότατα από τον αστυνομικό έλεγχο.

Οι άτυχοι αστυνομικοί, μια γυναίκα 24 ετών η οποία φοιτούσε ακόμη στην Σχολή της Αστυνομίας και ένας άνδρας 29 ετών, επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο του Σμιτ στις 4:20 στην περιοχή Κούζελ, κοντά στο Καϊζερσλάουτερν και, όπως ανέφεραν στην υπηρεσία τους, ανακάλυψαν θήραμα στον χώρο αποσκευών. Λίγη ώρα αργότερα ακούστηκαν στον ασύρματο να φωνάζουν «μας πυροβολούν, μας πυροβολούν!».

Όταν έφθασαν οι ενισχύσεις, η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, ενώ ο συνάδελφός της εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Και οι δύο φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και έφεραν τραύματα στο κεφάλι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Deutsche Welle

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ