Γιαγιά δίνει συμβουλές κατά του κορωνοϊού κάνοντας dab

Γιαγιά δίνει συμβουλές κατά του κορωνοϊού κάνοντας dab

Η χαριτωμένη ηλικιωμένη έχει έναν μοναδικό τρόπο να λέει όσα θέλει

Μια νότα αισιοδοξίας στο κλίμα φόβου που έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού έρχεται να δώσει μια γιαγιά στην Ιταλία, στη χώρα που έχει μπει σε καραντίνα και ήδη μετρά τουλάχιστον 463 νεκρούς.

Η χαριτωμένη ηλικιωμένη έρχεται να δώσει συμβουλές κατά του ιού, συνοψίζοντας την εμπειρία της ενταγμένη όμως στα δεδομένα της εποχής.

«Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες. Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Είναι νέα για εσάς αυτό; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; ».

Δεύτερη συμβουλή: «Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορωνοϊού, είναι θέμα καλών τρόπων. Πόσες φορές έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να βάλετε το γόνατο; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο... cool» συνεχίζει η γιαγιά και κάνει dab ενώ φτερνίζεται!

Η τρίτη συμβουλή είναι να αποφεύγουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. «Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπετε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον» λέει.

«Τέταρτη συμβουλή: Ο κορωνοϊός φεύγει αλλά οι διακρίσεις μένουν, δεν υπάρχει εμβόλιο» λέει.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ