Γιατί είναι ξεχωριστή η σημερινή ημερομηνία

Γιατί είναι ξεχωριστή η σημερινή ημερομηνία

Οι ερμηνείες των αριθμολόγων για την ενέργεια που κρύβει

Η σημερινή ημερομηνία είναι ξεχωριστή: 22/2/22… δεν το βλέπουμε συχνά στα ημερολόγια μας. «Το δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Jasmine Wolfe. Εάν ανατρέξουμε στην ημερομηνία 2/2/22 νωρίτερα αυτόν τον μήνα -μια ημερομηνία επίσης γεμάτη με την ενέργεια του 2- ίσως να εντοπίσουμε συνεργασίες και σχέσεις που είτε δημιουργήθηκαν, είτε ενισχύθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα, αναφέρει το wellandgood.com.

Σήμερα όμως, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι η δύναμη του 2 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Η εμφάνιση του 2, πέντε φορές στην ημερομηνίααντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία, σύμφωνα με την αριθμολόγο, Johanna Aúgusta. «Αυτή η μέρα, είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτούμε, πώς επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας και να επιδιώξουμε να διατηρήσουμε μια σύνδεση με ανοιχτή καρδιά», σημειώνει.

Η ιδιαιτερότητα της ημερομηνίας 22/2/22, την έχει καταστήσει την πιο δημοφιλή ημέρα αυτού του μήνα για γάμους, σύμφωνα με την πλατφόρμα γάμου ηλεκτρονικού εμπορίου Zola -κάτι που σημαίνει πολλά, δεδομένου ότι οι Τρίτες είναι ιστορικά η λιγότερο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για γάμους.

Σύμφωνα με τον αριθμολόγο Jesse Kalsi, «αυτή η μέρα είναι η καλύτερη, για ενέργειες που ενισχύουν την αγάπη, που νιώθετε για τον σύντροφο σας». «Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο εμφανείς αυτήν την ημέρα, υποδηλώνοντας ότι, θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την ανάγκη, για αλλαγή στις συνήθειες της σχέσης σας», αναφέρει.

Στην περίπτωση μιας συνεργασίας, η θετική αλλαγή θα μπορούσε να είναι τόσο απλή, όσο να αφήσετε στην άκρη τη μνησικακία και να ζητήσετε συγγνώμη για ένα λάθος. Για εκείνους που έχουν σχέση, είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να προκαλέσουν μια νέα «σπίθα», ενώ για εκείνους που δεν έχουν βρει το ταίρι τους, είναι μια ημέρα όπου το σύμπαν, μπορεί πράγματι να συνωμοτήσει υπέρ τους, με μια νέα γνωριμία ή ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

Οι ειδικοί τονίζουν ακόμη, ότι ο αριθμός «22» σχετίζεται με τη δυνατότητα, να «χτίσεις» κάτι μεγαλύτερο από εσένα. Δηλαδή, έχει να κάνει με το τι μπορούμε να «χτίσουμε» μαζί, όταν δουλεύουμε μέσα σε μια ομάδα.

Αυτή η ατμόσφαιρα ομαδικής εργασίας, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ευκαιρία για πρόοδο, μετά από δύο χρόνια σχετικής στασιμότητας, λέει ο Κάλσι και προσθέτει: «Οι επιχειρηματικές ενέργειες μπορεί να τεθούν σε κίνηση, για άλλη μια φορά και οι λύσεις σε δύσκολα διλήμματα, θα μπορούσαν να γίνουν πιο ξεκάθαρες αυτήν την ημέρα».

Εάν αναλύσετε την πλήρη ημερομηνία, 22/2/2022, με αριθμολογικό τρόπο, προσθέτοντας όλους τους αριθμούς μαζί μέχρι να καταλήξετε σε έναν μονοψήφιο, θα βρείτε μια ακόμη αισιόδοξη προοπτική. Ο τελικός αριθμός είναι τρία (2+2+2+2+0+2+2=12, 1+2=3), ο οποίος, σχετίζεται με τον ευεργετικό πλανήτη του Δία και όλη την επεκτατική του ενέργεια, λέει ο Kalsi. «Όπως ο Δίας, ο αριθμός τρία αντικατοπτρίζει την πνευματικότητα, την ανώτατη εκπαίδευση και την αίσθηση της φιλανθρωπίας», λέει.

Συνολικά, αυτά τα θέματα υπογραμμίζουν τις σχέσεις μας με τις κοινότητες μας και τον κόσμο στο σύνολο του -κάτι που, όπως λέει η Wolfe, είναι εκεί που βρίσκεται το αληθινό νόημα της ημερομηνίας 22/2/22: «Αυτή είναι μια μέρα, που μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ως παγκόσμια κοινωνία, ας ελπίσουμε και πιο κοντά σε μια λύση, που μπορεί να μας ωφελήσει όλους».

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ