Γιγάντια σαύρα μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ!

Γιγάντια σαύρα μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ!

Τον πανικό προκάλεσε μια τεράστια σαύρα που βρέθηκε από το πουθενά στα ράφια ενός σούπερμάρκετ στην Ταϊλάνδη

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει μια τεράστια σαύρα να σμπαραλιάζει τα ράφια και να σπέρνει το χάος σε σουπερμάρκετ στην Ταϊλάνδη.

Στο βίντεο, που ανέβασε στο Twitter το ταϊλανδέζικο ταξιδιωτικό γραφείο Mundo Nomada, φαίνεται η τεράστια σαύρα να σκαρφαλώνει στα ράφια ενός σουπερμάρκετ και να ρίχνει κάτω διάφορα προϊόντα. 

Τρομοκρατημένοι οι πελάτες ακούγονται να ουρλιάζουν, ενώ άλλοι ξεσπούν σε γέλια καθώς το ερπετό σκαρφαλώνει στην κορυφή και στέκεται για να πάρει μια ανάσα προφανώς... ικανοποιημένη από το χάος που προκάλεσε. Το βίντεο δέχθηκε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από τη στιγμή που αναρτήθηκε με πολλούς χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συγκρίνουν τη σαύρα με τον… Γκοτζίλα.

Σύμφωνα με το ταξιδιωτικό γραφείο η εν λόγω σαύρα ανήκει σ’ ένα είδος ασιατικών βαράνων του νερού, που συναντώνται συχνά στην Μπαγκόγκ καθώς και άλλες περιοχές της Ταϊλάνδης και τρέφονται με νεκρά ζώα. Αν και φαίνονται φιλικές, οι σαύρες αυτές πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα αιχμηρά τους δόντια μπορούν να προκαλέσουν τεράστια ζημιά σε τένοντες και φλέβες, καθώς το δάγκωμά τους είναι χειρότερο κι από εκείνο ενός κροταλία.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ