Χαοτικές εικόνες στα βρετανικά αεροδρόμια

Newsroom
Newsroom

Ακυρώσεις πτήσεων λόγω έλλειψης προσωπικού

Χαοτικές σκηνές συνεχίζουν να εκτυλίσσονται σε όλα τα βρετανικά αεροδρόμια εξαιτίας των ξαφνικών ακυρώσεων πτήσεων λόγω έλλειψης προσωπικού. Η EasyJet ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τουλάχιστον 200 πτήσεις κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών στην Αγγλία επηρεάζοντας περίπου 30.000 επιβάτες ενώ η British Airways ακύρωσε άλλες 140.

Οι εικόνες από τα αεροδρόμια δείχνουν τους επιβάτες σε απόγνωση να αναγκάζονται να κοιμούνται στα πατώματα, ενώ πολλοί επέστεψαν στο σπίτι τους χωρίς τις αποσκευές τους.

Ο ταξιδιωτικός πρακτορας Πωλ Τσαρλς προειδοποίησε ότι μισό εκατομμύριο επιβάτες σχεδιάζουν να απογειωθούν την Παρασκευή.
«Δυστυχώς, νομίζω ότι θα χειροτερέψει γιατί φτανει στο αποκορύφωμά του σε λίγες μέρες» δήλωσε στην Daily Mail

«Η Δευτέρα 6 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα από το 2019, με 2.864 αναχωρήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον ίδιο αριθμό εισερχόμενων πτήσεων”.

Τη Δευτέρα, οικογένειες αναγκάστηκαν να περιμένουν έξω από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ από τις 5 το πρωί, ενώ επιβάτες στο Μάντσεστερ περιέγραψαν πεντάωρες καθυστερήσεις εν μέσω του «μακελειού» σχολιάζει η εφημερίδα Sun.

Πηγή: Ertnews

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ