Αν Χες: Η οικογένειά της δώρισε τα όργανά της

Newsroom
Newsroom

Βρέθηκαν συμβατοί λήπτες

 

Η Αν Χες, μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε, έχασε τη ζωή της αφού αποφασίστηκε από την οικογένειά της να αποσυνδεθεί από τη μηχανική υποστήριξη ενώ τα όργανα της ηθοποιού δωρίστηκαν.

Οι γιατροί έκλεισαν τη μηχανική υποστήριξη, αφού βρέθηκε κατάλληλος λήπτης οργάνου, καθώς η Αν Χες ήταν δότρια.

Τα τελευταία 24ωρα, η ηθοποιός παρέμεινε μέχρι να αποφασιστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά, καθώς η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων.

Στη συνέχεια, και αφού βρέθηκαν συμβατοί λήπτες, αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη. «Αφαιρέθηκε ειρηνικά από την υποστήριξη της ζωής» δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πολλά όργανα θα μεταμοσχευθούν, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια θα είναι αυτά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το news.sky.com το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) δήλωσε ότι ολοκλήρωσε την έρευνά του για το τροχαίο της ηθοποιού, το οποίο της στοίχισε τη ζωή. «Από σήμερα δεν θα γίνουν περαιτέρω έρευνες για την υπόθεση αυτή. Οποιεσδήποτε πληροφορίες που έχουν ζητηθεί θα εξακολουθήσουν να συλλέγονται για το τυπικό της διαδικασίας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ