Η ανάρτηση της Βασίλισσας για τον πρίγκιπα Φίλιππο ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα

Η ανάρτηση της Βασίλισσας για τον πρίγκιπα Φίλιππο ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα

H τρυφερή φωτογραφία που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμός της βασίλισσας Ελισάβετ στα social media "Royal Family"

Ο επίσημος λογαριασμός της βασίλισσας Ελισάβετ στα social media "Royal Family" ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία για να τιμήσει τη Γιορτή του Πατέρα. Καθώς ο Δούκας του Εδιμβούργου έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου 2021, αυτή είναι η πρώτη Γιορτή του Πατέρα, όπου ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει φύγει από τη ζωή.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια η βασίλισσα στο πλευρό του πρίγκιπα Φίλιππου να παρακολουθούν τον πρωτότοκό τους πρίγκιπα Κάρολο πάνω στο άλογο, ενώ κοντά τους είναι και ο πατέρας της, βασιλιάς Γεώργιος Στ', το 1951, στο Μπαλμόραλ.

1

 

1

Όμως και ο λογαριασμός του πρίγκιπα Κάρολο "Clarencehouse" έκανε μία ανάλογη ανάρτηση όπου ο πρίγκιπας Κάρολος ποζάρει στην αγκαλιά του πατέρα του. "Σε όλους τους πατεράδες παντού και σε αυτούς που ίσως τους λείπουν οι μπαμπάδες τους σήμερα, σας σκεφτόμαστε και ευχόμαστε μία ξεχωριστή Γιορτή του Πατέρα" αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτό, ενώ στην ανάρτηση υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες όπως του πρίγκιπα της Ουαλίας με τους γιους του πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι.

1

1

1

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ