Η Βερόνικα Λάριο επιστρέφει 60 εκατ. ευρώ στον Μπερλουσκόνι
Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η πρώην σύζυγος του «καβαλιέρε» δεν δικαιούται τη διατροφή των 1,4 εκατ. ευρώ που έπαιρνε κάθε μήνα
Η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, βάσει απόφασης του Εφετείου του Μιλάνου, η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα.
Οι δικαστές, ουσιαστικά, αποφάνθηκαν ότι η κυρία Λάριο, πρώην Μπερλουσκόνι, δεν δικαιούται την διατροφή μαμούθ των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα που είχε εκδικασθεί στο παρελθόν. Η σημερινή απόφαση βασίζεται στην λογική ότι, πλέον, ο πρώην σύζυγος δεν πρέπει να εγγυάται το βιοτικό επίπεδο που είχε κατοχυρωθεί πριν το διαζύγιο, αλλά ότι η βασική αρχή, είναι η οικονομική αυτονομία της πρώην συζύγου.
Η απόφαση πρόκειται να ισχύσει αναδρομικά, από τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε εκδοθεί η απόφαση διαζυγίου. Με τη σημερινή ετυμηγορία της ιταλικής δικαιοσύνης, έγινε δεκτή η θέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος, μέσω τω δικηγόρων του, υποστήριξε ότι η Βερόνικα Λάριο διαθέτει συνολικές καταθέσεις 16 εκατομμυρίων ευρώ, τιμαλφή και σειρά ακινήτων.
- Η Τουρκία απαγόρευσε φεστιβάλ γκέι γερμανόφωνων ταινιών στην Άγκυρα
- Ζιμπάμπουε: Στην κόψη του ξυραφιού η αφρικανική χώρα
- Ο Τσαβούσογλου «ξήλωσε» ως γκιουλενιστές το ένα τέταρτο των διπλωματών του ΥΠΕΞ