Η Disneyland Paris ετοιμάζεται για επαναλειτουργία

Η Disneyland Paris ετοιμάζεται για επαναλειτουργία

Ξεκινά την σταδιακή της επαναλειτουργία στις 15 Ιουλίου με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας η Ντίσνεϊλάντ του Παρισιού.


Πριν λίγες ημέρες, η Disneyland Paris ανακοίνωσε την σταδιακή επαναλειτουργία του θέρετρου ξεκινώντας με το Disneyland Park, το Walt Disney Studios Park, το Disney’s Newport Bay Club Hotel και το Disney Village από τις 15 Ιουλίου 2020. Η επαναλειτουργία βρίσκεται σε απόλυτη εναρμόνιση με τις οδηγίες της γαλλικής κυβέρνησης και των αρμόδιων υγειονομικών υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση συνεχίζει να δίνεται στην προώθηση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών, σε μία προσπάθεια να καλωσορίσουν ξανά απρόσκοπτα τους επισκέπτες στην Disneyland Paris.

Επιπλέον, και με βάση την συνεχή εξέλιξη και επαναξιολόγηση της κατάστασης, η Disneyland Paris ανακοίνωσε την προγραμματισμένη σταδιακή επαναλειτουργία διαφόρων άλλων ξενοδοχείων Disney, όπως του Hotel Cheyenne στις 20 Ιουλίου, του Hotel Santa Fe στις 3 Αυγούστου και του Disneyland Hotel στις 7 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, τα Sequoia Lodge Hotel και το Davy Crocket Ranch θα παραμείνουν κλειστά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενώ οι ημερομηνίες επαναλειτουργίας τους θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η σταδιακή επαναλειτουργία θα ενσωματώσει ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και προστασίας που θα εφαρμοστούν τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους επισκέπτες. Αυτό περιλαμβάνει συγκεκριμένα, περιορισμένη επισκεψιμότητα και απαιτεί εξελιγμένες υπηρεσίες κράτησης θέσεων και πώλησης εισιτηρίων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ελεγχόμενη πυκνότητα επισκεπτών που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την κυβερνητική καθοδήγηση σχετικά με την τήρηση της φυσικής απόστασης. Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, συγκεκριμένες εμπειρίες που συνήθως συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών όπως τα Disney Stars on Parade και Disney Illuminations θα είναι ξανά διαθέσιμα αργότερα εντός του έτους.

Τα The Lion King: Rhythms of the Pride Lands και Jungle Book Jive –δύο από τα κορυφαία θεάματα– θα επιστρέψουν αργότερα εντός του καλοκαιριού. Ενώ τα αγαπημένα σε όλους meet & greet με τους θρυλικούς Χαρακτήρες θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμα, όμως οι Χαρακτήρες θα δώσουν το "παρών" στα πάρκα με νέους δημιουργικούς τρόπους για να διασκεδάσουν και να δώσουν χαρά στους επισκέπτες. Παράλληλα, άλλες εμπειρίες όπως οι παιδικές χαρές και τα makeover θα παραμείνουν προσωρινά μη διαθέσιμα. Τα μέλη των πάρκων και οι επισκέπτες – ηλικίας 11 ετών και άνω – θα χρειάζεται να φορούν προστατευτικές μάσκες κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο θέρετρο.

Η Disneyland Paris επαναλειτουργεί με ελεγχόμενη επισκεψιμότητα, ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Πριν την επαναλειτουργία, στο θέρετρο θα πραγματοποιηθεί σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση. Οι boutiques θα οργανωθούν εκ νέου με σκοπό την εξασφάλιση μεγαλύτερου χώρου κυκλοφορίας ενώ σε ουρές, οχήματα, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και σε άλλες εγκαταστάσεις θα εφαρμοστούν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης με βάση τις οδηγίες της Γαλλικής κυβέρνησης και των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών.

Στα αξιοθέατα, η διαμόρφωση κάθε διαδρομής –συμπεριλαμβανομένης της επιβίβασης– θα επανασχεδιαστεί με βάση τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης μεταξύ των ομάδων ή των οικογενειών. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν την διαθεσιμότητα των αξιοθέατων και των δραστηριοτήτων στην επίσημη ιστοσελίδα και στην εφαρμογή του θέρετρου.

Παράλληλα, μία νέα take-away υπηρεσία θα λανσαριστεί επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν το φαγητό τους στους άφθονους εξωτερικούς χώρους των πάρκων. Επιπλέον σε όλα τα Disney Hotels και στα Disney Nature Resorts θα υπάρχει ταχύτερο και ασφαλέστερο check-in και room service, πάντα με γνώμονα τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η Disneyland Paris θα αυξήσει την συχνότητα εφαρμογής των μέτρων καθαρισμού, παρά τα ήδη υψηλά πρότυπα καθαριότητας που εφάρμοζε εξαρχής.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ