Το Ιράν υποστηρίζει ότι συνέλαβε μέλη ενός ισραηλινού δικτύου πληροφοριών
Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Το ημιεπίσημο πρακτορείο ISNA του Ιράν μετέδωσε σήμερα ότι οι Φρουροί της Επανάστασης εντόπισαν και συνέλαβαν μέλη ενός ισραηλινού δικτύου πληροφοριών.
«Υπό τις οδηγίες των υπηρεσιών πληροφοριών του σιωνιστικού καθεστώτος, το δίκτυο επιχείρησε να κλέψει και να καταστρέψει ατομική και δημόσια περιουσία, να κάνει απαγωγές και να εξασφαλίσει κατασκευασμένες ομολογίες μέσω ενός δικτύου κακοποιών στοιχείων» ανέφερε η υπηρεσία δημοσίων σχέσεων IRGC των Φρουρών της Επανάστασης.
Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Τον Απρίλιο το Ιράν ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τρεις κατασκόπους της Μοσάντ, όπως μετέδωσε τότε το ημιεπίσημο πρακτορείο Fars.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης
Δολοφονήθηκε συνταγματάρχης των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιραν
- Ουκρανία: Ο διορισμένος από τη Ρωσία δήμαρχος του Ενερχοντάρ τραυματίστηκε σε έκρηξη
- Ποιες είναι οι επικίνδυνες τάσεις και προκλήσεις που έχουν γίνει viral στο TikTok
- Αρνείται ότι βίασε δύο καταγγέλλουσες ο υπ. Αλληλεγγύης & Ατόμων με Αναπηρία
