Ιταλός διαιτητής και η σύντροφός του δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους
Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στην τοπική κοινωνία του Λέτσε
Διπλή δολοφονία στο Λέτσε, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της ιταλικής πόλης, με ένα από τα θύματα να είναι ο Ιταλός ρέφερι Ντανιέλε Ντε Σάντις.
Το βράδυ της Δευτέρας (21/09) περίπου στις 21:00 ο διαιτητής Ντανιέλε Ντε Σάντις και η σύντροφός του, Ελεονόρα Μάντα, δολοφονήθηκαν από άγνωστο στο διαμέρισμά τους στο Λέτσε.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, τα θύματα μαχαιρώθηκαν από τον δράστη ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ένας άνδρας έφευγε τρέχοντας λίγα λεπτά μετά το φονικό από το διαμέρισμα κρατώντας μαχαίρι.
Ο Ντανιέλε Ντε Σάντις στο παρελθόν είχε διευθύνει αναμετρήσεις αγώνων στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας.
Serie B and C referee Daniele De Santis and his partner were killed in his apartment on Monday evening https://t.co/FsyWusAvRK pic.twitter.com/h9CXGemTP5
— footballitalia (@footballitalia) September 21, 2020
- Ευρώπη: Μπαρ και οικογενειακές συγκεντρώσεις στο «στόχαστρο»
- Επιστήμονες προσπαθούν να σώσουν δεκάδες φάλαινες που έχουν εξωκείλει στο νησί Τασμανία
- Ο Μπ. Τζόνσον θα ενθαρρύνει τους Βρετανούς να επιστρέψουν στην τηλεργασία