Κέιτ Μίντλετον: Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ με τον Κάρολο για πρώτη φορά αφού διαγνώστηκαν με καρκίνο

Newsroom
Newsroom

Η Κέιτ ενώθηκε με μέλη της βασιλικής οικογένειας για να παρακολουθήσει μια θεαματική πτήση της RAF

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, και ο Bασιλιάς Κάρολος Γ’ συναντήθηκαν ξανά στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, σήμερα, Σάββατο (15/6), για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν και οι δύο θεραπεία για τον καρκίνο.

Η Κέιτ ενώθηκε με μέλη της βασιλικής οικογένειας για να παρακολουθήσει μια θεαματική πτήση της RAF, καθώς έκανε μια θριαμβευτική επιστροφή στη δημόσια ζωή, ενώ η χημειοθεραπεία της συνεχίζεται.

Η εμφάνισή της ήταν αμφίβολη αφού έχασε την τελευταία πρόβα του Trooping το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την επιβεβαίωση ότι θα παρευρεθεί να δίνεται μόνο στις 6 μ.μ. χθες.

Αλλά με τον βασιλιά να πάσχει επίσης από καρκίνο, το σημερινό θέαμα στρατιωτικής μεγαλοπρέπειας και φαντασμαγορίας, έγινε μια συμβολική δήλωση από τη μοναρχία έπειτα από μεγάλη αβεβαιότητα.

Η Σκότλαντ Γιαρντ είχε αναλάβει την ουσιαστική επιχείρηση αστυνόμευσης, με την αντιμοναρχική ομάδα Republic να επιτρέπεται να διαμαρτύρεται, αλλά να απαγορεύεται να χρησιμοποιεί ενισχυμένο ήχο.

Εκατοντάδες αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αναπτύχθηκαν στην τελετουργική διαδρομή για να διασφαλίσουν την προστασία των δεκάδων χιλιάδων συγκεντρωμένων, που παρακολουθούσαν.

Η Κέιτ ήταν περιτριγυρισμένη και από άλλα μέλη της οικογένειας όπως τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, την πριγκίπισσα Άννα, και τον πρίγκιπα Έντουαρντ.

 

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ