Λείψανα ζευγαριού βρέθηκαν σε βαλίτσα

Λείψανα ζευγαριού βρέθηκαν σε βαλίτσα

Η βαλίτσα ανήκε στον 62χρονο ο οποίος νοίκιαζε δωμάτιο στο ζευγάρι στη διάρκεια της καραντίνας

Υπό κράτηση είναι ένας 62χρονος στην Ουάσινγκτον καθώς είναι ο ύποπτος για τον φόνο ενός ζευγαριού τα λείψανα του οποίου βρέθηκαν σε βαλίτσα σε παραλία στο δυτικό Σιάτλ τον Ιούνιο, σύμφωνα με τις Αρχές. Ο άνδρας που δεν κατονομάζεται είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο στο ζευγάρι, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, με το οποίο είχε αντιδικία για το μίσθωμα. Και τα δύο θύματα είχαν θανάσιμα τραύματα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το Q13 Fox του Σιάτλ, ανακρίθηκε και φυλακίστηκε με την εγγύηση να αγγίζει τα 5 εκατ. δολάρια και ο δικαστής θεώρησε ότι πρέπει να κρατηθεί σε σχέση με την έρευνα για φόνο, όπως είπε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας στους "Seattle Times". Το μακάβριο εύρημα έκανε ομάδα εφήβων που έκανε κυνήγι θησαυρού στην παραλία. Μαγνητοσκόπησαν τη βαλίτσα που είχε ξεβραστεί στην παραλία στις 19 Ιουνίου. Την άνοιξαν ενώ μαγνητοσκοπούσαν βίντεο για το TikTok και βρήκαν πλαστικές σακούλες με τα υπολείμματα των πτωμάτων μέσα. Κάλεσαν τις Αρχές και περίμεναν αρκετές ώρες τους αστυνομικούς ενώ η παλίρροια είχε σχεδόν πάρει τη βαλίτσα. Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα λείψανα ως αυτά των Τζέσικα Λιούις 35 ετών και Όστιν Γουένερ, 27 ετών.

Η βαλίτσα ανήκε στον 62χρονο ο οποίος νοίκιαζε δωμάτιο στο ζευγάρι στη διάρκεια της καραντίνας. Πιθανό κίνητρο για τον φόνο θεωρούν οι Αρχές σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν πλήρωσε το ενοίκιο. Η αστυνομία είχε κάνει έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου εβδομάδες πριν εντοπιστούν τα πτώματα όταν οι γείτονες είχαν καλέσει τις Αρχές αναφέροντας πυροβολισμούς. Άνδρες της αστυνομίας βρήκαν τρύπες από σφαίρες και αίμα σε ένα από τα δωμάτια. Όταν ερωτήθηκε ο άνδρας δεν κατάφερε να δώσει σαφείς εξηγήσεις και είπε ότι δεν ήταν σίγουρος για το σε ποιον ανήκε το αίμα στο σπίτι Σύμφωνα με τους Seattle Times. Ακόμη η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ