Λεοπάρδαλη επιτέθηκε και τραυμάτισε μοντέλο στη διάρκεια φωτογράφισης

Η φωτογράφιση γινόταν μέσα σε κλουβί όπου φιλοξενούνταν δυο λεοπαρδάλεις

Μια 36χρονη γυναίκα στη Γερμανία δέχθηκε επίθεση από λεοπάρδαλη στη διάρκεια φωτογράφισης, σε κέντρο με ζώα, τα οποία παλαιότερα «εργάζονταν» στη βιομηχανία του θεάματος.

Η γυναίκα, που περιγράφεται ως φωτομοντέλο και φιλόζωη, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ βρισκόταν μέσα σε ένα κλουβί, το οποίο φιλοξενεί δυο λεοπαρδάλεις- τους Troy και Paris. 

Οι αρχές της πόλης Burgenland ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό και πως διενεργείται έρευνα γύρω από τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Η γερμανική εφημερίδα Bild κατονόμασε το θύμα ως Jessica Leidolph, ενώ παραμένει ασαφής ο ακριβής λόγος της φωτογράφισης και ποιος την κανόνισε. 

Σύμφωνα με την προσωπική ιστοσελίδα της, η 36χρονη έχει δικό της άλογο, γάτες, περιστέρια και παπαγάλους.

Η ιδιοκτήτρια του κέντρου φιλοξενίας αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο σύμφωνα με τη δική της ιστοσελίδα, ζώα του κέντρου έχουν συμμετάσχει σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, από το  «Game of Thrones» μέχρι διαφημίσεις της BMW.

Οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων, η συμπεριφορά και η ασφάλειά τους ελέγχθηκαν για πρώτη φορά μόλις αυτό τον μήνα, από κτηνίατρους της περιοχής.

Η PETA σχολίασε την επίθεση ζητώντας τα μεγάλα αιλουροειδή να κρατούνται αποκλειστικά σε αναγνωρισμένα και κατάλληλα κέντρα διάσωσης, όπου δεν θα εκμεταλλεύονται για εμπορικούς σκοπούς.

Πηγή: Lifo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ