Μέγκαν Μαρκλ: Απολύθηκε η κολλητή της για απειλές εναντίον μαύρης influencer

Μέγκαν Μαρκλ: Απολύθηκε η κολλητή της για απειλές εναντίον μαύρης influencer

Για απειλές εναντίον μίας μαύρης influencer στα social media στη διάρκεια διαφωνίας σχετικά με τα "προνόμια των λευκών" απολύθηκε η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μαλρόνεϊ. Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ακύρωσε το reality σόου της και την απέλυσε.Η Μαλρόνεϊ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος που συγκρούστηκε με τη lifestyle blogger Σάσα Έξετερ στον απόηχο των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Η Έξετερ λέει πως η Μαλρόνεϊ προσεβλήθη από μια γενική έκκληση σε δράση που εκείνη είχε αναρτήσει στο Instagram story πριν από εβδομάδες και τελικά έτσι άρχισε η διαμάχη. Είναι ασαφές αν ο καβγάς έγινε για την ανάρτηση στο Instagram και τι είχε ειπωθεί ακριβώς αλλά τελικά κατέληξε η Μαλρόνεϊ να φέρεται ότι απείλησε την Εξετερ ότι θα επικοινωνήσει με τις εταιρείες με τις οποίες είχε συνεργαστεί. Η Μαλρόνεϊ απολογήθηκε δημοσίως σε μία από τις αναρτήσεις της Έξετερ στο Instagram αφού δημοσιοποίησε τη διαμάχη της αλλά η Έξετερ ισχυρίζεται ότι της έστειλε άλλο προσωπικό μήνυμα όπου της έγραφε: "Μήνυση για δυσφήμηση. Καλή τύχη" . Από τότε η Μαλρόνεϊ, που είναι κολλητή της Μέγκαν και ανατράφηκε σε εύπορη οικογένεια εβραίων στον Καναδά, απολύθηκε από τον CTV, όπου μετέδιδε το σόου της "I Do, Redo", για ζευγάρια που έδιναν δεύτερη ευκαιρία στον γάμο.

Σε ανακοίνωσή του το τηλεοπτικό δίκτυο σημείωσε ότι "πρόσφατα η συμπεριφορά μιας από τις οικοδέσποινες των προγραμμάτων μας, Τζέσικα Μαλρόνεϊ, ήρθε σε αντίθεση με τη δέσμευσή μας στη διαφορετικότητα και την ισότητα".

Η Μαλρόνεϊ επέστρεψε στο Instagram για να απολογηθεί δημοσίως λέγοντας ότι πήρε προσωπικά κάτι που δεν έπρεπε. "Δεν είχα πρόθεση με κανέναν τρόπο να θέσω σε κίνδυνο τη ζωή της. Είχαμε μια διαφωνία που ξέφυγε. Λυπάμαι γι αυτό. Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τελευταία έδειξαν ολοκάθαρα ότι έχω δουλειά να κάνω. Συνειδητοποιώ περισσότερο από ποτέ ότι το να είμαι λευκή, προνομιούχα γυναίκα με κάνει να απέχω από πολλούς και ιδιαίτερα από εκείνους στη μαύρη κοινότητα. Και ενώ δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν, μπορώ από την πλευρά μου να κάνω κάτι καλύτερο στο μέλλον. Σέβομαι την απόφαση του CTV και αποφάσισα να απομακρυνθώ από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο. Θα πάρω αυτόν τον χρόνο να προβληματιστώ, να μάθω και να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου. Επίσης, θέλω μια στιγμή να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόθεση να επιδιώξω οποιαδήποτε νομική δράση. Έκανα λάθος και λυπάμαι πολύ γι αυτό. Δεσμεύομαι πιο πολύ από ποτέ να στηρίξω τις αντιρατσιστικές προσπάθειες και θα κάνω ό,τι μπορώ να κάνω σωστό το λάθος".

instagram

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ