Νέα Υόρκη: Ένοπλος άνδρας έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ

Νέα Υόρκη: Ένοπλος άνδρας έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη καθώς ένας ένοπλος άνδρας βρίσκεται έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ και αρνείται να φύγει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όπου εντόπισαν τον άνδρα, ο οποίος κρατά όπλο. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης εξέδωσε οδηγία στους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή και συγκεκριμένα τους δρόμους έξω από το κεντρικό κτίριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

 

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει περιπολικά να έχουν κλείσει το δρόμο και δυνάμεις της αστυνομίας να σημαδεύουν τον ένοπλο.

«Κάτω το όπλο. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να περάσεις το μήνυμά σου» ακούγεται η αστυνομία να λέει αστυνομικός στον ύποπτο, ο οποίος φαίνεται να είναι ένας γκριζομάλλης λευκός άνδρας, που φορά κόκκινο πουλόβερ και καφέ σακάκι.

Δεν είναι ξεκάθαρο από το βίντεο αν το αντικείμενο στο χέρι του άνδρα είναι ένα όπλο, αλλά το βίντεο τον δείχνει να κρατά κάτι που φαίνεται να μοιάζει με όπλο.

Επίσης, στο έδαφος δίπλα από τα πόδια του υπάρχει μια μαύρη τσάντα.

 

 

Σε ασφαλή σημεία το προσωπικό του ΟΗΕ

Η Ασφάλεια των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να βρουν ασφαλή σημεία και να παραμείνουν εκεί, προσθέτοντας ότι παρακολουθεί την κατάσταση και ότι «οι αρχές της χώρας βρίσκονται επί τόπου».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ