Ντοκιμαντέρ για τον Νέλσον Μαντέλα
Δια χειρός Αντουάν Φουκουά
Nτοκιμαντέρ μεγάλου μήκους θα επικεντρωθεί σε ηχητικές συνεντεύξεις του πρώην πρόεδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.
Το ντοκιμαντέρ με προσωρινό τίτλο «Troublemaker: The Story Behind The Mandela Tapes» θα σκηνοθετήσει ο Αντουάν Φουκουά, δημιουργός των ταινιών δράσης King Arthur, Olympus Has Fallen και της κινηματογραφικής σειράς The Equalizer.
Ο σκηνοθέτης τόνισε ότι το ντοκιμαντέρ θα διερευνήσει πώς ο Μαντέλα πέρασε τις δοκιμασίες του με την ανθρωπιά του ακέραια και θα αποκαλύψει τον σκληρό και οξυδερκή πολιτικό πίσω από την εμβληματική προσωπικότητά του.
- ΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων αρνείται να θέσει σε ψηφοφορία το ν/σ για παροχή νέας βοήθειας στην Ουκρανία
- Μεγάλη έκρηξη σε αγωγό αερίου στο Ιράν - Δείτε βίντεο
- Δεν κλείστηκε συμφωνία στο Κάιρο για ανακωχή Ισραήλ - Χαμάς - Oι συνομιλίες συνεχίζονται
