Ο Νίκος Αλιάγας διαφημίζει ξανά την Ελλάδα στο γαλλικό κοινό

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γαλλία παρουσιαστής αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο για να μπορέσει ο Δήμος Αμοργού να «επικοινωνήσει» με τον γαλλικό λαό.

Ένα μήνυμα συμπαράστασης της Αμοργού προς τους Γάλλους για τις δύσκολες μέρες που όλοι περνάμε αυτήν την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, πρόβαλε μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Νίκος Αλιάγας.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γαλλία παρουσιαστής αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο για να μπορέσει ο Δήμος Αμοργού να «επικοινωνήσει» με τον γαλλικό λαό. Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων στηρίζει σε μεγάλο βαθμό τον τουρισμό του σε Γάλλους ταξιδιώτες, λόγω και της ταινίας Le Grand Blue που έχει γυριστεί στα καταγάλανα νερά της.

Ο Αλιάγας πριν μερικά χρόνια είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα για την εκπομπή του στην Αμοργό και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της. Έτσι, αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους, συμβάλλοντας για ακόμα μια φορά με τον τρόπο του για ακόμα μια φορά στην ενίσχυση του προφίλ της Ελλάδας στο γαλλικό κοινό.

«Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μια σχέση δυνατή! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε διπλά σας!!Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φώς του Αιγαίου και το απέραντο Γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στη Αμοργό μας», αναφέρει σε ελληνικά και γαλλικά το μήνυμα που προβάλλεται από τον λογαριασμό του Νίκου Αλιάγα.

Πηγή: euronews.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ