Ο Τζον Τραβόλτα προσπαθεί να ξεφύγει από τη Σαϊεντολογία

Newsroom
Newsroom

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ηθοποιός μετά τον θάνατο της συζύγου του από καρκίνο το 2020 έχει «κόψει» δεσμούς με την «εκκλησία»

Ο Τομ Κρουζ και ο Τζον Τραβόλτα είναι από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη που έγινε γνωστό ότι είναι μέλη των σαϊντελόγων. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο μέχρι πριν από μερικά χρόνια φανατικός υποστηρικτής Τζον Τραβόλτα, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξεφύγει από τους κόλπους της.

Μάλιστα λέγεται ότι ο Τραβόλτα ήταν τόσο υψηλόβαθμο μέλος που θα μπορούσε ακόμα και να παρανομήσει και να τη… βγάλει καθαρή.

Ξένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χολιγουντιανός σταρ ήταν το πιο ισχυρό μέλος της «εκκλησίας» των διασημοτήτων μέχρι να εμφανιστεί ο Τομ Κρουζ. Είναι μέλος από το 1975 αλλά τελευταία οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα είναι ότι τώρα αποστασιοποιείται από την οργάνωση.

Οι διαρροές ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της συζύγου του Κέλι Πρέστον από καρκίνο του μαστού το 2020. Ο Τραβόλτα επαίνεσε την ιατρική ομάδα που περιέθαλψε τη σύζυγό του, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω των σαϊντελόγων.

Οι σαηεντολόγοι είναι κατά των παραδοσιακών ιατρικών θεραπειών, όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία. Οι φήμες ενισχύονται ακόμα περισσότερο καθώς πέρυσι ο ηθοποιός πούλησε το μεγάλο του σπίτι στο Κλιαργουότερ της Φλόριντα, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία των σαϊεντολόγων.

Δεν θέλει να εξοργίσει την ισχυρή και ελεγκτική εκκλησία

Αντιθέτως ο Τομ Κρουζ εξακολουθεί να έχει ένα σπίτι εκεί κοντά. Σήμερα ο Τζον δεν λέει τίποτα αρνητικό για τη Σαϊεντολογία, ούτε αναδεικνύει το θέμα. Σίγουρα όπως λένε οι κακές γλώσσες δεν θέλει να εξοργίσει την ισχυρή και ελεγκτική εκκλησία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κοινή γνώμη δεν θα μάθει ποτέ τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι από λιγοστές ως ανύπαρκτες.

21793738

Τι είναι η Σαϊεντολογία

Η πρώτη εκκλησία της Σαϊεντολογίας ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1953 από τον L. Ron Hubbard και τους Mary Sue Hubbard, John Galusha, Barbara Byran και Verna Greenough.

Η Διεθνής Εκκλησία της Σαϊεντολογίας (Church of Scientology International, CSI), με έδρα το Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί την κεφαλή της Εκκλησίας της θρησκείας της Σαϊεντολογίας.

Ο ιδρυτής της, L. Ron Hubbard ήταν συγγραφέας μυθιστορημάτων φαντασίας και όνειρο του ήταν να δημιουργήσει τη δική του θρησκεία.
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ