Οι επισκέψεις της βασίλισσας Ελισάβετ στη Γαλλία... σε ένα λεύκωμα!

Newsroom
Newsroom

Το προεδρικό ζεύγος Μακρόν θα δωρίσει στον βασιλιά Κάρολο ένα φωτογραφικό λεύκωμα από τις επισκέψεις της βασίλισσας Ελισάβετ στη Γαλλία

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, οι οποίοι κατευθύνονται στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, θα δωρίσουν στον βασιλιά Κάρολο ένα φωτογραφικό λεύκωμα από τις επισκέψεις της βασίλισσας στη Γαλλία, ανακοίνωσαν σήμερα Γάλλοι αξιωματούχοι.

Το ζεύγος Μακρόν θα παραδώσει στον βασιλιά Κάρολο το λεύκωμα αυτό σήμερα το απόγευμα όταν θα συναντηθεί μαζί του και με πολλούς άλλους ηγέτες χωρών και εκπροσώπων βασιλικών οίκων σε εκδήλωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Την Δευτέρα, θα παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας, η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου έπειτα από 70 χρόνια στον θρόνο.

"Από την στέψη και έπειτα, γνώρισε και μίλησε με όλους τους προέδρους μας. Καμία άλλη χώρα δεν είχε το προνόμιο να την υποδεχτεί όσες φορές είχαμε εμείς", δήλωσε ο Μακρόν την περασμένη εβδομάδα αποτίοντας φόρο τιμής στην βασίλισσα, η τελευταία επίσημη επίσκεψη της οποίας στη Γαλλία ήταν το 2014.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ