Οι κινηματογράφοι στο Λος Άντζελες είναι ενδεχόμενο να λειτουργήσουν την επόμενη εβδομάδα

Οι κινηματογράφοι στο Λος Άντζελες είναι ενδεχόμενο να λειτουργήσουν την επόμενη εβδομάδα

Η είδηση αυτή αναμένεται να δώσει ώθηση στον αναφερόμενο τομέα, καθώς οι εσωτερικές κινηματογραφικές αίθουσες στην κομητεία, όπου βρίσκεται το Χόλιγουντ, έχουν κλείσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού

Οι κινηματογράφοι στην κομητεία του Λος Άντζελες, που έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις ΗΠΑ, ενδέχεται να λάβουν έγκριση για να λειτουργήσουν ακόμη και τη Δευτέρα, για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αξιωματούχοι της κομητείας σε νέες οδηγίες που δημοσιοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη.

Η είδηση αυτή αναμένεται να δώσει ώθηση στον αναφερόμενο τομέα, καθώς οι εσωτερικές κινηματογραφικές αίθουσες στην κομητεία, όπου βρίσκεται το Χόλιγουντ, έχουν κλείσει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η λειτουργία των κινηματογράφων θα είναι περιορισμένη στο 25% των θεατών που μπορούν να φιλοξενηθούν σε κάθε αίθουσα, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της ίδιας κομητείας.

Οι θεατές θα πρέπει να κάθονται σε απόσταση δύο μέτρων ο ένας από τον άλλο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Οι κινηματογράφοι στην πόλη της Νέας Υόρκης, που έχουν τη δεύτερη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις ΗΠΑ, άνοιξαν τις αίθουσες τους στις 5 Μαρτίου με ικανότητα υποδοχής θεατών στο 25%.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ