Οι πρώην Αμερικανοί πρόεδροι προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί

Οι πρώην Αμερικανοί πρόεδροι προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η Κυβέρνηση Μπάιντεν επιστρατεύει όλα τα μέσα για να στείλει τους Αμερικανούς στα εμβολιαστικά κέντρα

Με δύο νέα τηλεοπτικά σποτ η κυβέρνηση επιχειρεί να αυξήσει τους ρυθμούς εμβολιασμών.

Στα σποτ πρωταγωνιστούν όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι εν ζωή πρώην Πρόεδροι της χώρας. Μπαράκ Ομπάμα, Μπιλ Κλίντον, Τζωρτζ Μπους ακόμη και ο Τζίμι Κάρτερ με μηνύματά τους καλούν τους πολίτες να απαντήσουν με το εμβόλιο στην πανδημία.

Στα διαφημιστικά εμφανίζονται και οι πρώην πρώτες κυρίες που ενώνουν την φωνή τους για τον σκοπό αυτό. Η καμπάνια έχει τίτλο “είναι στο χέρι σου” και σε αυτή δεν συμμετέχει ο Ντόναλντ Τραμπ, ένας από τους μεγαλύτερους αρνητές του ιού στην αρχή της πανδημίας.

Η επόμενη μέρα από το πρόγραμμα – μαμούθη για την οικονομία
Μετά την έγκριση από το Σώμα του Κογκρέσου του πακέτου στήριξης “μαμούθ” για την ανάκαμψη της οικονομίας οι αναλυτές περνούν στην ακτονογραφία των δαπανών.

Περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια από το σύνολο των 1,9 τρις θα διατεθούν για να καλυφθεί το έλλειμμα στην αμερικανική οικονομία, ενώ περισσότερα από 300 δισεκατομμύρια θα διατεθούν στην παιδεία. 400 δισεκατομμύρια θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση τοπικών κυβερνήσεων αλλά και Δήμων με την κυβέρνηση Μπάιντεν να δίνει το μήνυμα πως η ενίσχυση επέστρεψε για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Τραμπ είχε περικόψει μεγάλο μέρος της Ομοσπονδιακής ενίσχυσης προς συγκεκριμένες Πολιτείες λόγω των αντιδράσεών τους στο μεταναστευτικό νομοσχέδίο του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ