Οι Rolling Stones ξανά στον δρόμο - Ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας τους

 Οι Rolling Stones ξανά στον δρόμο - Ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας τους

Αρχή από τις 26 Σεπτεμβρίου στο Σεντ Λιούις

Οι Rolling Stones είναι έτοιμοι να βρεθούν ξανά στη σκηνή: ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας τους «No Filter».  

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες για την αμερικανική περιοδεία του 2020, η οποία θα συνεχιστεί αυτό το φθινόπωρο», ανακοίνωσε η μπάντα. Η πρώτη συναυλία που ανακοίνωσαν θα γίνει στο Σεντ Λιούις, στις 26 Σεπτεμβρίου. 

Τον Μάρτιο του 2019 οι Rolling Stones είχαν ανακοινώσει ότι αναβάλουν τις εμφανίσεις που είχαν προγραμματίσει σε ΗΠΑ και Καναδά, καθώς οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ Τζάγκερ ότι θα πρέπει να αναρρώσει από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Στη συνέχεια, μπήκε στο χειρουργείο για καρδιολογική χειρουργική επέμβαση. 

Έπειτα από αυτο, η πανδημία χάλασε ξανά τα σχέδια της μπάντας. Τελικά τώρα η περιοδεία θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο και οι Rolling Stones ανακοίνωσαν 13 εμφανίσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι οι περισσότεροι αρχικοί «σταθμοί» της περιοδείας, εκτός από τέσσερις περιπτώσεις, όπου υπήρξαν προβλήματα με τον προγραμματισμό. Επίσης, προστέθηκαν τρεις «σταθμοί» στο τουρ.  

 

Πηγή: Lifo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ