Ορφάνεψε η "μεγαλύτερη οικογένεια" - Άφησε πίσω του 39 γυναίκες και 94 παιδιά

Ορφάνεψε η "μεγαλύτερη οικογένεια" - Άφησε πίσω του 39 γυναίκες και 94 παιδιά

Ο Ziona ζούσε με την οικογένειά του σε μια πολυκατοικία 4 ορόφων, με περίπου 100 δωμάτια

Ένας άνδρας στην ανατολική Ινδία, που είχε 39 γυναίκες και 94 παιδιά, και θεωρείτο η "κεφαλή" της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο πέθανε, όπως έγινε γνωστό, σε ηλικία 76 ετών!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ο Ziona Chana, ήταν επικεφαλής μια σέχτας που επιτρέπει την πολυγαμία. Με συνολικά 167 μέλη, η οικογένειά του - σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης - ήταν η μεγαλύτερη στον κόσμο,  αν προσμετρηθούν και τα εγγόνια, που ήταν 33. Να σημειωθεί ότι στον Καναδά, ο Winston Blackmore, επικεφαλής μιας σέχτας Μορμόνων έχει 150  παιδιά από 27 γυναίκες, συνολικά 178 άτομα στην οικογένεια.

Ο Ziona ζούσε με την οικογένειά του σε μια πολυκατοικία 4 ορόφων, με περίπου 100 δωμάτια και η οποία είχε μετατραπεί σε τουριστική ατραξιόν για την Baktawng.
Ο εκλιπών παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν 17 ετών, ενώ υποστήριζε ότι είχε παντρευτεί 10 γυναίκες σε μια χρονιά!
Παρά το μεγάλο μέγεθος της οικογένειας, ο ίδιος σε μια συνέντευξή του στο Reuters το 2011 είχε δηλώσει ότι θέλει να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη

"Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να φροντίσω και να νοιαστώ! Με θεωρώ έναν πολύ τυχερό άνθρωπο" είχε πει χαρακτηριστικά. 


 

Ινδία ΠολυκατοικίαΙνδία Πολυκατοικία


Με πληροφορίες και φωτογραφίες από reuters.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ