Πάπας Φραγκίσκος: Υπάρχουν και κάποιοι καρδινάλιοι αρνητές του κορωνοϊού
"Στο Βατικανό, πάντως, έχουν εμβολιαστεί όλοι, εκτός από μια μικρή ομάδα, την οποία προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε", πρόσθεσε ο ποντίφικας
Κατά την πτήση επιστροφής του στο Βατικανό, μετά την επίσκεψή του στην Σλοβακία, ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και στην ανάγκη να συνεχιστεί η εκστρατεία εμβολιασμού.
"Υπάρχουν και κάποιοι καρδινάλιοι που είναι αρνητές. Ένας από αυτούς, ο καημένος, εισήχθη στο νοσοκομείο. Είναι η ειρωνεία της ζωής. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω, ορισμένοι λένε ότι είναι αντίθετοι επειδή τα εμβόλια δεν πέρασαν από αρκετά μακρά πειραματική φάση" είπε ο πάπας.
"Στο Βατικανό, πάντως, έχουν εμβολιαστεί όλοι, εκτός από μια μικρή ομάδα, την οποία προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε", πρόσθεσε ο ποντίφικας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπρος: Ένας θάνατος και 230 νέα κρούσματα
- Ισπανία: Έξι ακυβέρνητα πλοιάρια με μετανάστες στα ανοιχτά των Κανάριων Νησιών
- Rolling Stones: Αλλάζει η διάσημη «κόκκινη γλώσσα» στο λογότυπο του συγκροτήματος