Παράτησε δεμένο σε δέντρο τον παρ’ ολίγον εραστή της!

Newsroom
Newsroom

Ο άνδρας αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας.

Η γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι ένας 51χρονος άνδρας που έμεινε δεμένος σε δέντρο στο δάσος όταν ένα σεξουαλικό παιχνίδι πήγε στραβά, γλίτωσε από τύχη αφού ένας ποδηλάτης και ένας κυνηγός άκουσαν τις κραυγές του για βοήθεια.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας βρέθηκε πλήρως ντυμένος αλλά σταθερά δεμένος με σχοινιά και ένα καλσόν στο κεφάλι, μέσα σε μια κρυψώνα για κυνηγούς κοντά στην πόλη Μπούκμπουργκ, της Γερμανίας, αργά την Τετάρτη.

Σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή, η αστυνομία ανέφερε ότι ο άνδρας φαίνεται να είχε δεθεί από μια γυναίκα που γνώρισε στο διαδίκτυο. Λίγο αργότερα όμως η γυναίκα έλαβε ένα τηλεφώνημα και έφυγε ξαφνικά από το δάσος, αφήνοντας τον άνδρα πίσω σε αβοήθητη κατάσταση.

“Ο 51χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάνω του έναν κόφτη “για τέτοιες καταστάσεις”, αλλά φαίνεται ότι υποτίμησε τις δεξιότητες της (γυναίκας) στο δέσιμο, επειδή δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει το μαχαίρι“, ανέφερε η αστυνομία.

Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε και αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας. Η αστυνομία όμως ξεκίνησε έρευνα εναντίον της με την κατηγορία της πιθανής στέρησης ελευθερίας.

Πηγή: Associated Press

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ