Πέρασαν τη νύχτα σe πολυκατάστημα, όταν αποκλείστηκαν λόγω κακοκαιρίας

Πέρασαν τη νύχτα σe πολυκατάστημα, όταν αποκλείστηκαν λόγω κακοκαιρίας

Οι 26 άνθρωποι πέρασαν τη νύχτα παρακολουθώντας τηλεόραση και τρώγοντας.

Μια σπάνια εμπειρία έμελλε να ζήσουν πελάτες και εργαζόμενοι ενός καταστήματος επίπλων IKEA στη Δανία, όταν αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο χώρο, λόγω της κακοκαιρίας εξαιτίας της οποίας δεν μπορούσαν τη νύχτα να απομακρυνθούν.

Συγκεκριμένα, έξι πελάτες και είκοσι εργαζόμενοι αποκλείστηκαν στο κατάστημα στο Άαλμποργκ, στα βόρεια της χώρας, την ώρα που έκλεινε, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ενώ ήταν σε εξέλιξη ισχυρή χιονοθύελλα στην περιοχή.

«Κοιμηθήκαμε στα έπιπλα της έκθεσης και στον πρώτο όροφο όπου υπάρχουν κρεβάτια, στρώματα και καναπέδες – κρεβάτια», είπε ο διευθυντής του καταστήματος. Οι «φιλοξενούμενοι» είχαν τη δυνατότητα «να διαλέξουν το κρεβάτι που πάντα ήθελαν να δοκιμάσουν», είπε ακόμα.
 


Οι 26 άνθρωποι πέρασαν τη νύχτα παρακολουθώντας τηλεόραση και τρώγοντας. Τα πράγματα «πήγαν πολύ καλά» σύμφωνα με τον ίδιο. «Ήταν μία καλή νύχτα, γεμάτη διασκέδαση», είπε ακόμα.

Πάντως, εκτός από αυτούς που ήταν ήδη εκεί, τη βραδιά στο IKEA πέρασαν και υπάλληλοι διπλανού καταστήματος παιχνιδιών, που για τον ίδιο λόγο δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους λόγω της κακοκαιρίας.

«Είναι πολύ καλύτερα από το να κοιμηθείς στο αυτοκίνητο. Ήταν ωραία και ζεστά και είμαστε τόσο χαρούμενοι που μας άφησαν να έρθουμε», δήλωσε μια υπάλληλος του καταστήματος παιχνιδιών. «Απλά γελάσαμε με την κατάσταση, γιατί πιθανότατα δεν θα την ξαναζήσουμε», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή: ertnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ