Πιθανή σχέση μεταξύ της εξαφάνισης της Μαντλίν με άλλη εξαφάνιση κοριτσιού

Πιθανή σχέση μεταξύ της εξαφάνισης της Μαντλίν με άλλη εξαφάνιση κοριτσιού

Τί εξετάζουν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας

Πιθανή σχέση του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚάν πριν από 13 χρόνια από ένα τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία, με την εξαφάνιση της 5χρονης Ίνγκα στο (ανατολικογερμανικό) κρατίδιο Σαξονία-Άνχαλτ πριν από πέντε χρόνια, εξετάζουν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας.

Όπως γράφουν η εφημερίδα «Magdeburger Volksstimme» και το περιοδικό «Spiegel», ερευνάται εάν ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Μαντλίν, Κρίστιαν Μπ., ο οποίος έχει καταδικαστεί για πολλαπλά εγκλήματα και βρίσκεται σήμερα στη φυλακή, θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι υπεύθυνος και για την εξαφάνιση της πεντάχρονης Ίνγκα. Το κορίτσι εξαφανίστηκε στο Στένταλ της Σαξονίας-Άνχαλτ προ πενταετίας.

Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Στένταλ ανακοίνωσε, σύμφωνα με την «Magdeburger Volksstimme», ότι «θα συνεχιστεί η έρευνα για την αγνοούμενη Ίνγκα. Τώρα ελέγχεται εάν υπάρχει σχέση με τον ύποπτο για τη δολοφονία της Μάντλιν».

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Κρίστιαν Μπ., κατά του οποίου διεξάγεται έρευνα για τη δολοφονία της Μάντλιν ΜακΚάν από την εισαγγελία του Μπράουνσβαϊκ , είχε ένα ερειπωμένο ακίνητο σε χωριό της Σαξονίας-Άνχαλτ. Το «Spiegel» γράφει επίσης ότι ο Κ. Μπ. ζούσε στην περιοχή σε ένα ερειπωμένο εργοστάσιο. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης το 2016, βρέθηκαν εκεί φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία. Ο  Κ. Μπ. πιθανόν να βρισκόταν κοντά όταν η Ίνγκα εξαφανίστηκε το 2015 κατά τη διάρκεια οικογενειακής επίσκεψης στο Στένταλ. Ο δικηγόρος της μητέρας της Ίνγκα ζητεί τώρα νέα έρευνα της υπόθεσης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ