Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι να «παγώσουμε» ή να μειώσουμε το πετρέλαιο
Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε τη στήριξή του στις διεθνείς προσπάθειες να περιοριστεί η προσφορά αργού πετρελαίου και να αυξηθούν οι τιμές
Τη στήριξή του στις διεθνείς προσπάθειες να περιοριστεί η προσφορά αργού πετρελαίου και να αυξηθούν οι τιμές προσέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια σαφέστατη ένδειξη πως η Ρωσία θα μπορούσε ακόμη και να συμμετάσχει στις κινήσεις παγώματος ή και μείωσης της παραγωγής.
"Πιστεύουμε πως το πάγωμα ή ακόμη και η μείωση της παραγωγής αργού είναι ο μόνος τρόπος να διασωθεί η σταθερότητα του ενεργειακού τομέα", είπε ο Πούτιν στο πλαίσιο ενεργειακού συνεδρίου στην Κωνσταντινούπολη.
"Η Ρωσία είναι έτοιμη να συμμετάσχει στις κοινές προσπάθειες να περιοριστεί η παραγωγή αργού και προτρέπει άλλους να κάνουν το ίδιο", είπε.
- Η 19χρονη που «παντρεύτηκε» και έκανε παιδί με έναν 13χρονο
- Γκορμπατσόφ: Η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ έχει καταρρεύσει
- Λουτρό αίματος στο Νότιο Σουδάν