Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επέστρεψε στο Μονακό μετά από 4 μήνες νοσηλείας στην Ελβετία

Η πριγκίπισσα Σαρλίν νοσηλευόταν στην ελβετική κλινική "Paracelsus" όπου το εβδομαδιαίο κόστος ανέρχεται σε 42.000 ευρώ

 

Μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό για να είναι με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά της καθώς η υγεία της βελτιώνεται, ανακοίνωσε το παλάτι.

Η Σαρλίν απουσίαζε από το πριγκιπάτο για μήνες λόγω προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένου αυτού που το παλάτι είχε προηγουμένως αναφερθεί ως «κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης».

«Οι επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στην πριγκίπισσα να ενισχύσει περαιτέρω την υγεία της, προτού αναλάβει σταδιακά και πάλι τα επίσημα καθήκοντά της και τις δεσμεύσεις της», ανέφερε το παλάτι σε δήλωση που εκδόθηκε το Σάββατο (12/3).

Το παλάτι του Μονακό διαψεύδει συνεχώς δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για ρήξη μεταξύ της Σαρλίν και του Πρίγκιπα Αλβέρτου.

«Η πριγκίπισσα βρίσκεται πλέον δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους», όπως ανακοίνωσε το παλάτι.

«Το πριγκιπικό ζεύγος ζητά να συνεχίσει να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.

Η πριγκίπισσα νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία από τον περασμένο Νοέμβριο.

«Η επιστροφή της στο Μονακό μετά από τέσσερις μήνες, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, είναι αποτέλεσμα της "ενθαρρυντικής ανάρρωσής της", σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού.

Princess Charlene Returns Home To Monaco, Reunites w/Prince Albert & Twins
Η Σαρλίν νοσηλευόταν στην ελβετική κλινική "Paracelsus" όπου το εβδομαδιαίο κόστος ανέρχεται σε 42.000 ευρώ, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Η κλινική αυτή εξειδικεύεται σε διατροφικές διαταραχές, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ