Πυροβολισμοί στη Γαλλία: Πέντε νεκροί - Ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές
Οι συνθήκες των δολοφονιών είναι άγνωστες προς το παρόν
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, δύο φρουροί ασφαλείας και δύο μετανάστες, στο Loon-Plage, κοντά στη Δουνκέρκη στη βόρεια Γαλλία, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το τοπικό γαλλικό μέσο ενημέρωσης BFMTV που επικαλείται αστυνομική πηγή.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μεταξύ 4 μ.μ. και 4.30 μ.μ. το απόγευμα (τοπική ώρα), όταν ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 22χρονος, μπήκε σε έναν από τους καταυλισμούς στην περιοχή της Δουνκέρκης όπου διαμένουν πρόσφυγες και ο οδηγός άρχισε να πυροβολεί.
Ο 22χρονος άνδρας, που παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης των δολοφονιών, πήγε στη χωροφυλακή στο Ghyvelde και παραδόθηκε. Μια πηγή προσκείμενη στην αστυνομική έρευνα ανέφερε, μάλιστα, ότι ο εν λόγω άνδρας ήταν ο δράστης και μιας πέμπτης ανθρωποκτονίας στο Wormhout αργά το ίδιο απόγευμα.
Οι συνθήκες των δολοφονιών είναι άγνωστες προς το παρόν. Έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα, δήλωσε η νομαρχία στο AFP.
- Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ ελπίζει οι νέες αρχές στη Συρία να μην "εξομαλύνουν" τις σχέσεις τους με το Ισραήλ
- Πέθανε σε δυστύχημα ο ιδρυτής της αλυσίδας ρούχων «Mangο»
- Εξορίστηκαν σε... σαλέ ο Άσαντ και η οικογένειά του - Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει δίωξη;
