Πύθωνας τριών μέτρων «πετάχτηκε» από το ράφι σούπερ μάρκετ

Πύθωνας τριών μέτρων «πετάχτηκε» από το ράφι σούπερ μάρκετ

Ενας πύθωνας μήκους τριών μέτρων σκόρπισε τον τρόμο στους πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν… ξεπρόβαλε από ένα ράφι στο τμήμα των μπαχαρικών.

Σύμφωνα με το BBC, η Helaina Alati βρισκόταν σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Γούλγουορθ στα βορειοδυτικά περίχωρα της πόλης την περασμένη Δευτέρα, όταν ξαφνικά αντίκρισε το τεράστιο ερπετό.

Η Alati είναι ευτυχώς διασώστρια άγριας ζωής και άκρως εξοικειωμένη με τα φίδια. «Όταν γύρισα το κεφάλι μου απείχε περίπου 20 εκατοστά από το πρόσωπό μου και με κοιτούσε», είπε η κοπέλα που κράτησε την ψυχραιμία της αφού σχεδόν αμέσως κατάλαβε ότι δεν είναι δηλητηριώδες και ότι ουσιαστικά χρειαζόταν τη βοήθειά της, αφού είχε παγιδευτεί στο κατάστημα. Αφού τράβηξε τον πύθωνα σε βίντεο, ειδοποίησε το πρόσωπικό του σούπερ μάρκετ και προσφέρθηκε να τους βοηθήσει να βγάλουν έξω το φίδι.

 

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι της και έφερε τον απαραίτητο εξοπλισμό που της επέτρεψε να απομακρύνει με ασφάλεια το μη δηλητηριώδες ερπετό το οποίο στη συνέχεια απελευθέρωσε σε μια περιοχή μακριά από σπίτια.

 

Πηγή: Το ποντίκι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ