Σε δημοπρασία έργα ζωγραφικής της βασίλισσας Βικτώριας του Ηνωμένου Βασιλείου
Τα ζωγραφικά έργα, όπως εκτιμάται από τον οίκο δημοπρασιών Hansons Auctioneers's θα πωληθούν 8.000-10.000 λίρες Αγγλίας έκαστο.
Δύο πίνακες ζωγραφικής της βασίλισσας Βικτώριας του Ηνωμένου Βασιλείου με θέμα άνθη θα πωληθούν σε δημοπρασία στο Λονδίνο την επόμενη εβδομάδα.
Τα ζωγραφικά έργα, όπως εκτιμάται από τον οίκο δημοπρασιών Hansons Auctioneers's θα πωληθούν 8.000-10.000 λίρες Αγγλίας έκαστο.
Η βασίλισσα Βικτώρια, η οποία επέβλεψε την επέκταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και έκανε κρίσιμες μεταρρυθμίσεις στη μοναρχία, βασίλεψε από το 1837 μέχρι τον θάνατό της το 1901.
Οι πίνακες συνοδεύονται από μια επιστολή προέλευσης, στην οποία ο Αλέξανδρος Μαουντμπάττεν, μαρκήσιος του Κάρισμπρουκ και τελευταίος επιζών εγγονός της βασίλισσας Βικτώριας, φέρεται να τους αναγνώρισε ως έργο της, σύμφωνα με την Evening Standard.
- Γεγονός το πρώτο κέντρο προπόνησης πυγμαχίας για γυναίκες στη Γάζα
- Κυριακίδου:Η ψηφιακή τεχνολογία βελτιώνει την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και ενισχύει την θεραπεία
- Νέα απεργία των εργαζόμενων στα ασθενοφόρα στο Ηνωμένο Βασίλειο
