Σε καραντίνα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου - Κρούσμα κορωνοϊού στην οικογένεια

Σε καραντίνα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου - Κρούσμα κορωνοϊού στην οικογένεια

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση VRT, πρόκειται για ένα από τα μικρότερα παιδιά του βασιλιά, είτε για τον 15χρονο Εμανουέλ είτε για τη 13χρονη Ελεονόρ

Ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου και η σύζυγός του, βασίλισσα Ματίλντ, ακύρωσαν όλες τις δημόσιες εμφανίσεις τους, αφού ένα μέλος της οικογένειάς τους βρέθηκε θετικό στην Covid-19.

Τα ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι το βασιλικό ζεύγος αποφάσισε να περιορίσει τις επαφές του τις επόμενες ημέρες. Ένας εκπρόσωπος αρνήθηκε να διευκρινίσει ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ασθενεί.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση VRT, πρόκειται για ένα από τα μικρότερα παιδιά του βασιλιά, είτε για τον 15χρονο Εμανουέλ είτε για τη 13χρονη Ελεονόρ. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, που βγήκαν αρνητικές.

Το βασιλικό ζεύγος ακύρωσε ή ανέβαλε τις εκδηλώσεις στις οποίες επρόκειτο να παραστεί μέχρι την Δευτέρα. Σ’ αυτές περιλαμβανόταν μια ακρόαση των «ηρώων» της καθημερινότητας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, καθώς και η παρουσία τους σε αθλητικούς αγώνες αύριο Παρασκευή.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ