Στα άκρα η κόντρα Γαλλίας - Τουρκίας: "Ναζί ο Μακρόν" λέει ο Ερντογάν και καλεί για μποϊκοτάζ

Στα άκρα η κόντρα Γαλλίας - Τουρκίας: "Ναζί ο Μακρόν" λέει ο Ερντογάν και καλεί για μποϊκοτάζ

Ο Τούρκος πρόεδρο καταφέρθηκε εκ νέου εναντίον του Γάλλου προέδρου, λέγοντας ξεκάθαρα ότι ευθύνεται για επιθέσεις σε μουσουλμάνους, ενώ για μία ακόμα φορά είπε ότι έχει ανάγκη από ψυχίατρο.

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα Γαλλίας - Τουρκίας καθώς o Ερντογάν καλεί σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων. 
«Σταματήστε να αγοράζετε γαλλικά προϊόντα» κάλεσε τους Τούρκους πολίτες ο Τούρκος πρόεδρος, όπως αναφέρει το ethnos.gr.
Ο πρόεδρος της γείτονος καταφέρθηκε για μία ακόμα ημέρα κατά του Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας ξεκάθαρα ότι ευθύνεται για επιθέσεις σε μουσουλμάνους, ενώ για μία ακόμα φορά είπε ότι έχει ανάγκη από ψυχίατρο.

«Μουσουλμανικοί χώροι εργασίας, σπίτια και σχολεία δέχονται επίθεση από φασιστικές ομάδες σχεδόν κάθε μέρα. Φωνάζω από τη χώρα μου από εδώ. Μην προτιμάτε ποτέ γαλλικές μάρκες, μην τις αγοράζετε ποτέ. Αυτές οι επιθέσεις ξεκίνησαν με την ενθάρρυνση του ηγέτη της Γαλλίας, ο οποίος είχε ανάγκη ψυχιατρικού ελέγχου.

Σήμερα που μιλάμε η ανομία εναντίον μουσουλμάνων έχει γίνει σχεδόν συνηθισμένη σε πολλά δυτικά κράτη που δεν τηρούν τη Δημοκρατία για όλους. Σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, έχει γίνει πολιτική που προωθείται σε επίπεδο αρχηγού κράτους».

Συνεχίζοντας στον παραληρηματικό του λόγο, ο Ερντογάν χαρακτήρισε τον Μακρόν «πραγματικό φασίστα, είσαι ένας ναζί με την πραγματική έννοια. Η ρατσιστική τρομοκρατία εξαπλώνεται στην κοινωνία από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική, συχνά με τις... πλάτες των δυνάμεων ασφαλείας...».

Εξαπέλυσε δε επίθεση και στην ΕΕ λέγοντας: «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν μπορεί να αγνοήσει την ισλαμοφοβία. Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να παραμείνουν σιωπηλοί και να μην ανταποκρίνονται στα δεινά που βιώνουν. Θέλω να επαναλάβω την έκκληση που έκανα την προηγούμενη μέρα. Ο ρατσισμός και η ισλαμοφοβία είναι μια ψύχωση που καταστρέφει τις ψυχικές και συνειδητές ικανότητες των ανθρώπων, ανεξάρτητα από το καθήκον, τη θέση και τη θέση τους».

 

 

 

 

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ