Σπίτι και αυτοκίνητο κληρώνει η αυστριακή ραδιοτηλεόραση σε όσους εμβολιαστούν

Σπίτι και αυτοκίνητο κληρώνει η αυστριακή ραδιοτηλεόραση σε όσους εμβολιαστούν

Κληρώνει μονοκατοικία, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και 1.000 ακόμη μη χρηματικά έπαθλα

Με μια λαχειοφόρο αγορά εμβολιασμού επιχειρεί η αυστριακή ραδιοτηλεόραση ORF να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, όλοι όσοι είναι κάτοικοι Αυστρίας, άνω των 18 ετών και εμβολιάστηκαν ή θα εμβολιαστούν από την 1η Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, μπαίνουν σε κλήρωση για μία προκατασκευασμένη μονοκατοικία, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ακόμη 1000 μη χρηματικά έπαθλα.

Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για την α' τη β' ή την ενισχυτική δόση, ενώ για τη συμμετοχή δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, καθώς αυτό θα ζητηθεί στο τέλος από τους νικητές της κλήρωσης, ενώ οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Η εκπαίδευση και η ενημέρωση μερικές φορές δεν αρκούν προκειμένου να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους για τη συμβολή του εμβολιασμού στην καταπολέμηση των πανδημιών», δήλωσε ο Διευθυντής του ORF Αλεξάντερ Βράμπετς.

Επιπλέον σημείωσε ότι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στον οργανισμό έκαναν όλο αυτό το διάστημα ό,τι μπορούσαν για να ενημερώσουν τον κόσμο με βάση τα επιστημονικά ευρήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία από Pexels

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ