Στο νοσοκομείο η Sinéad O'Connor - Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά τον θάνατο του γιου της

Στο νοσοκομείο η Sinéad O'Connor - Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά τον θάνατο του γιου της

Πριν από μία εβδομάδα ο 17χρονος γιος της τραγουδίστριας του «Nothing Compares 2 U» βρέθηκε νεκρός, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του

Στο νοσοκομείο εισήχθη, η Sinéad O'Connor, έπειτα από μια σειρά ανησυχητικών αναρτήσεων που μοιράστηκε στο Twitter την Πέμπτη, λέγοντας ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι πριν από μία εβδομάδα ο 17χρονος γιος της τραγουδίστριας του «Nothing Compares 2 U» βρέθηκε νεκρός, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του.

«Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου. Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω. Έμεινα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε», έγραψε σε έναν μη επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter που συνδέεται με τον επίσημο λογαριασμό της.

Η O'Connor -η οποία έχει εκφραστεί ανοιχτά για τις μάχες με την ψυχική της υγεία και τις αυτοκτονικές σκέψεις που είχε στο παρελθόν- συνέχισε λέγοντας ότι ένιωθε «χαμένη» και κατηγόρησε τον εαυτό της για τον θάνατο του έφηβου γιου της.

Μία ώρα αργότερα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη για τις ανησυχητικές αναρτήσεις της και καθησύχασε τους θαυμαστές της λέγοντας ότι πήγαινε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

«Συγγνώμη. Δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι με τους αστυνομικούς τώρα καθ' οδόν για νοσοκομείο. Λυπάμαι που αναστάτωσα τους πάντες», δημοσίευσε, προσθέτοντας: «Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο. Αλλά θα βρω τον Shane. Αυτό είναι απλώς μια καθυστέρηση».

Το πτώμα του 17χρονου γιου της Sinéad, Shane O'Connor βρέθηκε στις 7 Ιανουαρίου, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του, επιβεβαίωσε η εταιρεία διαχείρισης της τραγουδίστριας στο CNNi το Σάββατο.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον θάνατό του στο Twitter, λέγοντας ότι ο «όμορφος» γιος της «αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του».

«Ο Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό», έγραψε. «Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου. Σ 'αγαπώ πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: cnn.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ