Θετικός στον κορωνοϊό ο CEO της Universal Music

Θετικός στον κορωνοϊό ο CEO της Universal Music

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο σερ Λούσιαν Γκρενγκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Universal Music Group, ο οποίος τώρα νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Billboard.

Μέχρι τώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς ο Λούσιαν Γκρενγκ προσβλήθηκε από τον ιό και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το Variety η τελευταία δημόσια εμφάνισλη του ήταν στο πάρτι για τα 60ά του γενέθλια, στο Madison Club στο La Quinta του Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια στις 29 Φεβρουαρίου, στο οποίο παρέστησαν πολλά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας και μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ.

Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις στο Madison Club έκλεισαν μόλις έγινε γνωστό ότι ο Λούσιαν Γκρενγκ νόσησε, σύμφωνα με το Variety, το οποίο επικαλείται πηγές, καθώς η διεύθυνση του θέρετρου δεν απάντησε στο αίτημα για σχόλιο.

Η έδρα του Universal Music Group στη Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, έκλεισε αργά την Παρασκευή όταν έγινε γνωστό ότι εργαζόμενος στον όμιλο - ο οποίος προφανώς ήταν ο Λούσιαν Γκρενγκ - βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όλοι οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα κτίρια, αν και η οδηγία ανακοινώθηκε προς το τέλος της ημέρας, όταν το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είχε είτε αποχωρήσει για το σαββατοκύριακο είτε εργαζόταν ήδη από το σπίτι.O Γκρενγκ εργάζεται στη UMG εδώ και 35 χρόνια ενώ έγινε CEO το 2011. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1979 ενώ άρχισε να εργάζεται για τον όμιλο το 1986.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ