Τις χορηγίες για την ορκωμοσία του Τραμπ ερευνά η Δικαιοσύνη
Η εισαγγελία του Μανχάταν ζήτησε με δικαστική κλήτευση να της δοθούν διάφορα έγγραφα της επιτροπής που είχε αναλάβει να οργανώσει την ορκωμοσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ
Δικηγόροι της επιτροπής που είχε επιφορτιστεί με την προετοιμασία της τελετής ορκωμοσίας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έλαβαν δικαστική κλήτευση από το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα του Μανχάταν, που διενεργεί έρευνα για τα πεπραγμένα της, με την οποία εντέλλονται να του παραδώσουν διάφορα έγγραφα, αποκάλυψε η εφημερίδα The Wall Street Journal, επικαλούμενη ενημερωμένες πηγές.
Η κλήτευση, αντίγραφο της οποίας αναφέρει ότι περιήλθε σε γνώση της η WSJ, δείχνει ότι η εισαγγελία του Μανχάταν ενδιαφέρεται κυρίως για τους χορηγούς της επιτροπής και τις δαπάνες της.
- Κρις Γκρέιλινγκ: Η αποχώρηση του ΗΒ από την ΕΕ δεν θα καθυστερήσει
- Μπουρκίνα Φάσο: Επίθεση τζιχαντιστών στον βορρά στοίχισε τη ζωή σε 14 πολίτες
- Η Ομάδα της Λίμας προτρέπει τον στρατό να στοιχηθεί πίσω από τον Χουάν Γκουαϊδό