Τουρκία: Οι θέσεις Τατάρ ανοίγουν νέα θετική περίοδο στην Κύπρο

Τουρκία: Οι θέσεις Τατάρ ανοίγουν νέα θετική περίοδο στην Κύπρο

O Ομέρ Τσελίκ υποστήριξε ότι «από τότε που η εξωτερική πολιτική του Μακρόν απέτυχε, η Γαλλία χρησιμοποιεί την γλώσσα της ακροδεξιάς Λε Πεν εναντίον του προέδρου μας»

O εκπρόσωπος του ΑΚΡ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ηγέτη των Τ/Κ, Ερσίν Τατάρ, υπερθεματίζοντας τις θέσεις που εξέφρασε στην Άγκυρα για το Κυπριακό.


«Οι πολιτικές θέσεις που εξέφρασε ο νέο-εκλεγείς ηγέτης των Τ/Κ δείχνουν ότι μια νέα και πολύ θετική περίοδο αρχίσει στο Κυπριακό. Η περίοδος των μηνυμάτων που έβλαπταν τους Τ/Κ έχει τελειώσει. Το γεγονός ότι ο κ. Τατάρ υπογραμμίζει λύση βασισμένη στις πραγματικότητες, δείχνει ότι ξεκινά μια νέα εποχή όσον αφορά την προστασία των δικαιωμάτων της ΤΔΒΚ στην ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.

Πώς τολμά να προειδοποιεί ο Μακρόν τον πρόεδρό μας;
Αναφερόμενος στο Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Ομέρ Τσελίκ υποστήριξε ότι «από τότε που η εξωτερική πολιτική του Μακρόν απέτυχε, η Γαλλία χρησιμοποιεί την γλώσσα της ακροδεξιάς Λε Πεν εναντίον του προέδρου μας. Κατά καιρούς ο Μακρόν λέει ‘προειδοποίησα τον Ερντογάν’. Είναι αβάσιμα τα όσα λέει. Ποτέ δεν μπόρεσε ο Μακρόν να κάνει κάτι τέτοιο και δεν μπορεί. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μακρόν να προειδοποιήσει τον πρόεδρό μας. Ο κ. Μακρόν γράφει ένα σενάριο και προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει ως προπαγάνδα».

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ