Τζεφ Μπέζος: Οι Ολλανδοί δε θα αποσυναρμολογήσουν τελικά γέφυρα στο Ρότερνταμ για να περάσει το γιοτ του

Τζεφ Μπέζος: Οι Ολλανδοί δε θα αποσυναρμολογήσουν τελικά γέφυρα στο Ρότερνταμ για να περάσει το γιοτ του
Newsroom
Newsroom

Η αξία του γιοτ αναμένεται να φτάσει έως και τα 500 εκατομμύρια δολάρια

Τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσιεύματα ανέφεραν σχέδια για αποσυναρμολόγηση της γέφυρας De Hef στο Ρότερνταμ ώστε να περάσει το τεράστιο γιοτ που κατασκευάζεται στην περιοχή για τον δισεκατομμυριούχο, Τζεφ Μπέζος.

Τώρα, η ολλανδική εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του τεράστιου σκάφους (αναμένεται να κοστίσει έως και 500 εκατομμύρια δολάρια) αποκάλυψε ότι τελικά δε σκοπεύει να ζητήσει άδεια από τους αξιωματούχους της πόλης για να αφαιρέσει το μεσαίο τμήμα της γέφυρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η εταιρεία αιφνιδιάστηκε τόσο πολύ από τον σάλο που προκάλεσε η είδηση για αποσυναρμολόγηση της γέφυρας που φοβήθηκε ακόμα και βανδαλισμούς στο γιοτ. 

Η εν λόγω γέφυρα αποτελεί ένα από τα πρώτα κτίσματα που αναστηλώθηκαν μετά την καταστροφή της πόλης από τις γερμανικές δυνάμεις στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, πράγμα που ενδεχομένως εξηγεί και τις έντονες αντιδράσεις των ντόπιων.  

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο θα βγει τελικά στην ανοιχτή θάλασσα το τεράστιο γιοτ παραμένει μυστήριο καθώς η εταιρεία ακόμα δεν έχει παραθέσει σχετικές λεπτομέρειες για το θέμα.

Πηγή: Lifo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ