Τζουλιάνι: «Δεν έσταξε βαφή από μαλλιά, πρόκειται για κάτι άλλο» λένε στιλίστες

Τζουλιάνι: «Δεν έσταξε βαφή από μαλλιά, πρόκειται για κάτι άλλο» λένε στιλίστες

Εύρος ερμηνειών για το ατύχημα του δικηγόρου του Τραμπ - Ορισμένοι μιλούν για ειδικό μολύβι που χρησιμοποιήθηκε για τις φαβορίτες και υποχώρησε με τον ιδρώτα


Φρενίτιδα επικράτησε στα κοινωνικά δίκτυα για τη βαφή που έσταξε από τα μαλλιά του δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι, στο πρόσωπό του.

Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς άνοιξε ευρύ πεδίο αντιπαραθέσεων στους κόλπους των ειδικών του στιλ. Τι συνέβη τελικά στη συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Τζουλιάνι κατακεραύνωνε τους Δημοκρατικούς και μιλούσε για απάτη;

Στο πρόσωπό του έσταξε βαφή μαλλιών ή κάτι διαφορετικό;

«Η βαφή των μαλλιών δεν στάζει, μόνο εάν έχει μόλις εφαρμοστεί στο κεφάλι», τονίζει ο Ντέιβιντ Κόλντοροφ, υπάλληλος σε γνωστό κουρείο της Νέας Υόρκης.

«Πώς μπορεί να εμφανίζεσαι έτσι στην τηλεόραση όταν ασχολείσαι με τα κοινά;», διερωτήθηκε παράλληλα ο Κόλντοροφ. «Ήταν αστείο και περίεργο αυτό που συνέβη», προσέθεσε.

Η Έρικα Φλέισμαν, που εργάζεται σε κομμωτήριο στο Μανχάταν, πιστεύει ότι το ατύχημα οφείλεται σε make up προσώπου και όχι σε βαφή μαλλιών.  Εξηγεί, δηλαδή, ότι μπορεί από τον ιδρώτα να έφυγε το μακιγιάζ προσώπου.

Προέτρεψε, δε, τον Τζουλιάνι να αποδεχτεί το γεγονός ότι τα μαλλιά αποκτούν γκρίζο χρώμα με τον χρόνο.

Σε υποχώρηση μάσκαρας ή ακόμα και ειδικού μολυβιού για φαβορίτες απέδωσαν το ατύχημα του δικηγόρου του Τραμπ άλλοι στιλίστες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ