Υποψήφιος στις εκλογές πήρε μόνο τη δική του ψήφο

Υποψήφιος στις εκλογές πήρε μόνο τη δική του ψήφο

«Μαύρο» από την 12μελή οικογένειά του

Ένας άνδρας από το Γκουτζαράτ της Ινδίας ο οποίος διεκδίκησε μια θέση λήψης αποφάσεων στο χωριό του κατά τις τοπικές εκλογές του περασμένου μήνα, έγινε πρωτοσέλιδο επειδή έλαβε μόνο μία ψήφο, παρόλο που είχε τουλάχιστον 12 μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Ο Santosh Halpati έβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του Sarpanch στο χωριό Chharwala της περιφέρειας Vapi και παρόλο που δεν περίμενε πραγματικά να κερδίσει, σίγουρα δεν περίμενε να λάβει μόνο μία ψήφο, τη δική του.

Ο άνδρας κατέρρευσε κοντά στο κέντρο καταμέτρησης όταν άκουσε τα νέα, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι είχε 12 στενά μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου, αλλά είτε δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν είτε επέλεξαν να ψηφίσουν κάποιον άλλο.
«Οι εκλογές έρχονται και φεύγουν», ανέφερε ο Santosh σύμφωνα με το Times Now. «Αλλά εγώ πήρα μόνο μία ψήφο... ακόμη και η οικογένειά μου δεν με ψήφισε».

Είναι ενδιαφέρον ότι μια παρόμοια περίπτωση συνέβη πριν από μερικά χρόνια, όταν ένας ανεξάρτητος υποψήφιος από το ινδικό κρατίδιο Παντζάμπ ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας σε δημοσιογράφο ότι έλαβε μόνο 5 ψήφους παρά το γεγονός ότι είχε 9 μέλη της οικογένειάς του που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ