Το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων είναι πιστό στο ραντεβού του!

Το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων είναι πιστό στο ραντεβού του!
Newsroom
Newsroom

Aπαραίτητη η συμβολή σας

Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων οργανώνει και φέτος το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Ιουλίου 2022.

Το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης θα δώσει μια ζεστή νότα χαλάρωσης, καλλιτεχνικής διάθεσης, δημιουργίας και προσφοράς σε όλους τους οικισμούς του δήμου μας!!

Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι απαραίτητη η συμβολή σας!!!

Καλούμε όλους τους καλλιτέχνες που θέλουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, που θέλουν να δώσουν χαρά και πνοή στον τόπο μας, προσφέροντας εθελοντικά τη δουλειά τους, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή!!

Συγκεκριμένα, αν αγαπάτε το πινέλο, ελάτε να ομορφύνουμε γειτονιές και σοκάκια, αν είστε μουσικοί κάθε είδους (μοντέρνας, κλασικής, παραδοσιακής, jazz κτλ μουσικής), ελάτε να διανθίσουμε με μουσικά λεπτά τις γειτονιές μας, αν είστε χορευτές, όποιου είδους, ελάτε να δώσουμε ρυθμική κίνηση στη στατικότητα γύρω μας, αν είστε χειροτέχνες, ελάτε να εκθέσουμε τα δημιουργήματά σας!!

Κάθε καλλιτέχνης που επιθυμεί να γίνει μέρος του 3ου Φεστιβάλ Τέχνης, καλείται να δηλώσει τη συμμετοχή του, αλλά και προσχέδιο του έργου του, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Kedaadimosps@gmail.com μέχρι : 30.06.2022

Σημαντική παράκληση: Η συμβολή κάθε τοπικής κοινότητας, κάθε φορέα αλλά και των πολιτιστικών συλλόγων θα είναι επιθυμητή!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6932452999


Ελάτε να «γίνουμε» το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων!!!!

Διοργάνωση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ