Αγέλη σκύλων μέσα στο ΠΑΓΝΗ - Πολίτης γλίτωσε "στην τρίχα"!

Newsroom
Newsroom

Ο παθών ενημέρωσε, όπως αναφέρει, τη Διοίκηση για το συμβάν προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση πριν να είναι αργά...

Όύτε να διανοηθεί δε θα μπορούσε ποτέ, ο κ.Κώστας από τον Προφήτη Ηλία, σε τί περιπέτεια θα έμπαινε, όταν μετέφερε τον πατέρα του στο ΠΑΓΝΗ χθες, για κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις.

Όπως αναφέρει στο Cretalive ο άνδρας, μαζί με τη γυναίκα του, χθες, έφτασε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να μεταφέρει τον πατέρα του στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο. Όμως στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου και μάλιστα σε απόσταση μόλις 50 μέτρων (!) από τον παιδικό σταθμό του νοσοκομείου, δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών.

Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν τουλάχιστον πέντε και μάλιστα μεγαλόσωμα τα σκυλιά που του επιτέθηκαν, σκίζοντάς του το παντελόνι. Η επίθεση σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, η οποία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ!

Ο ίδιος επιστράτευσε ό,τι ... κίνηση αυτοάμυνας μπορεί να είχε δει ποτέ και κατάφερε να ξεφύγει από την αγέλη και ... από τα χειρότερα.

Ο παθών ενημέρωσε, όπως αναφέρει, τη Διοίκηση για το συμβάν, ώστε αν και όταν επαναληφθεί ανάλογη επίθεση να μην υπάρχει δικαιολογία ... "δεν γνωρίζαμε"!

σκυλιά αγέλη παγνη ηράκλειο
Αδιάψευστος μάρτυρας ... το παντελόνι του κ.Κώστα!

σκυλιά αγέλη παγνη ηράκλειο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ