Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας

Newsroom
Newsroom

Στο "πρώτο κουδούνι" του Λυκείου Αγίας Βαρβάρας ο δήμαρχος Γόρτυνας Λευτέρης Κοκολάκης

Με χαμόγελα και ευχές πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας. 

Ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης, παραβρέθηκε στον αγιασμό του Λυκείου Αγίας Βαρβάρας (που στεγάζεται προσωρινά σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις) και, απευθυνόμενος, στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τόνισε ότι, κατά την διάρκεια του σχολικού έτους, με την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης, θα επιστρέψουν στο σχολείο τους. 

Γόρτυνα αγιασμός

«Το δύσκολο και πολύπλοκο έργο της στατικής ενίσχυσης του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας ολοκληρώθηκε. Ακολουθούν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, που θα ολοκληρωθούν τέλη του 2023 – αρχές του 2024. Σύντομα, λοιπόν, θα επιστρέψετε στις τάξεις σας, σε ένα σχολείο σύγχρονο και ασφαλές. Εύχομαι να έχετε μια καλή σχολική χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, για την συνεργασία, για την κατανόηση και για την υπομονή που έχετε δείξει μέχρι σήμερα» ανέφερε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

Γόρτυνα αγιασμός

Στον αγιασμό του Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Δεσδενάκης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Στέλιος Μαυρίδης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης. Στα σχολεία του Ασημίου, στον αγιασμό παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Γιώργος Κουμιανάκης, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης. Στα σχολεία των Αγίων Δέκα και της Βαγιωνιάς, τον Δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης και στην Γέργερη ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης. 

Γόρτυνα αγιασμός

Γόρτυνα αγιασμός

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ