Αγωνία για έγκυο με υποψία όγκου στον εγκέφαλο - Τί λέει το Νοσοκομείο

Αγωνία για έγκυο με υποψία όγκου στον εγκέφαλο - Τί λέει το Νοσοκομείο

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της ωστόσο είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα - καθώς δεν εργάζονται - να πληρώσουν την εν λόγω εξέταση που κοστίζει 200 ευρώ.

Ώρες αγωνίας βιώνει μια νεαρή έγκυος από το Ηράκλειο καθώς τα συμπτώματα "δείχνουν" πως έχει  όγκο στον εγκέφαλο. 

Η κοπέλα η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελικά  ο όγκος είναι κακοήθης ή καλοήθης και ακόλουθα να αποφασιστεί ο τρόπος της θεραπείας της. 

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της ωστόσο είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα - καθώς δεν εργάζονται - να πληρώσουν την εν λόγω εξέταση που κοστίζει 200 ευρώ. 

Το Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου από την πλευρά του υποστηρίζει πως τα συμπτώματα - όπως η απώλεια όρασης - πρέπει να διερευνηθούν καθώς "δείχνουν" πως υπάρχει κάτι ύποπτο ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει διάγνωση.

Η άτυχη γυναίκα καλείται να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της μεταφοράς από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σε νοσοκομείου του Ηρακλείου καθώς η μεταφορά αυτή δεν καλύπτεται από το ΕΚΑΒ καθώς δεν αφορά περιστατικό που να απειλεί άμεσα τη ζωής της. Παρόλα αυτά από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου εξετάζεται το ενδεχόμενο να αναλάβει το ίδιο τη μεταφορά της εγκύου. 

Την περίπτωση δημοσιοποίησε στην ομάδα Κίτρινη Αποστολή στο facebook ο διαχειριστής της Δημήτρης Αποστολάκης ζητώντας πληροφορίες και βοήθεια σημειώνοντας ότι είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ