Άκαρπες οι έρευνες για την 29χρονη Καρολίνα - Εκδόθηκε Missing Alert

Άκαρπες οι έρευνες για την 29χρονη Καρολίνα - Εκδόθηκε Missing Alert

Την αναζητούν σε στεριά και θάλασσα - "Ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο", αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Άκαρπες παραμένουν έως αυτή την ώρα οι έρευνες των Αρχών στην Ιεράπετρας για τον εντοπισμό μιας 29χρονης που χάθηκαν τα ίχνη της χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν κοντά στην παραλία της πόλης.

Στην προσπάθεια αναζήτησης συμμετέχουν δυο σκάφη του λιμενικού αλλά και εθελοντές με ερασιτεχνικά σκάφη, ενώ έρευνες γίνοντας και στην στεριά, με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.
Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης εκδόθηκε και missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Όπως αναφέρει: "προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του οικείου περιβάλλοντος της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Ο Οργανισμός μας έχει κινητοποιήσει την ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» την οποία διαθέτει και η οποία συμμετέχει στην έρευνες αναζήτησης με 6 μέλη, 2 οχήματα και έναν εκπαιδευμένο σκύλο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Η Τίνα - Καρολίνα έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και πράσινα-γαλανά μάτια.

Εξαφάνιση 29χρονη ΙεράπετραΟποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


Δείτε επίσης:

Ώρες αγωνίας στην Ιεράπετρα για 29χρονη
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ