Ακολουθήστε μας και κερδίστε μια υποτροφία στην Cristi Academy!

Newsroom
Newsroom

Ένας μεγάλος διαγωνισμός στο Instagram του Cretalive, σε συνεργασία με την Cristi Academy για όλους όσοι ονειρεύονται σπουδές στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης

Χρώματα, δημιουργικότητα, υψηλή αισθητική, έμπνευση, νέες τάσεις! Αυτός είναι ο κόσμος της ομορφιάς και της περιποίησης. Τόσο γοητευτικός  και συναρπαστικός, έτοιμος να υποδεχθεί τη δική σου εκφραστικότητα. Εάν ονειρεύεσαι να εισαχθείς σε αυτόν τον κόσμο αποκτώντας τα πιο σύγχρονα εφόδια ή να εξελίξεις ακόμη περισσότερο τις γνώσεις σου, εάν ο στόχος σου είναι να γίνεις makeup artist ή nail technician, το Cretalive σε συνεργασία με την Cristi Academy σου προσφέρουν δώρο μια υποτροφία σπουδών στο τρίμηνο σεμινάριο Makeup Master Class ή στο Nail Tech Seminars.

Ο τεχνικός μακιγιάζ είναι μια ειδικότητα που εξελίσσεται συνεχώς,  με απεριόριστες δυνατότητες στο χώρου του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της διαφήμισης και της μόδας. Είναι ο υπεύθυνος για το αισθητικό αποτέλεσμα του καλλωπισμού και της διαμόρφωσης των χαρακτηριστικών ενός προσώπου και μπορεί να αναδείξει τα πιο όμορφα στοιχεία κάθε ανθρώπου. Οι εκπαιδευόμενοι στο Make up Master Class της Cristi Academy λαμβάνουν εξειδικευμένες γνώσεις και ενισχύοντας το βιογραφικό τους.

Αντίστοιχα, στα Nail Tech Seminars οι εκπαιδευόμενοι τεχνικοί περιποίησης άκρων λαμβάνουν εξειδικευμένες γνώσεις στο μανικιούρ, πεντικιούρ και την ονυχοπλαστική. Η τέχνη των άκρων έχει γίνει ευρέως γνωστή στα σαλόνια ομορφιάς και θεωρείται μέρος του καλλωπισμού και της δραστηριότητα της μόδας.

Όλα τα σεμινάρια της Cristi Academy παρέχουν βεβαίωση πιστοποίησης και διεξάγονται σε σύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις

Μάθε περισσότερα για την Cristi Academy

Πώς θα κερδίσεις την υποτροφία

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις την υποτροφία σπουδών στο τρίμηνο σεμινάριο της Cristi Academy είναι να συμμετάσχεις στη σχετική κλήρωση μέσω του Instagram του Cretalive, ακολουθώντας πολύ απλά βήματα.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη αναρτηθεί και δεν έχεις παρά να πατήσεις στο παρακάτω πλαίσιο:

 

 

Ο μεγάλος διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 05/10/2022 και ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ