Αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος μαθητή, για το αντισηπτικό στο νερό συμμαθητριών του

Αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος μαθητή, για το αντισηπτικό στο νερό συμμαθητριών του

Η δύσκολη απόφαση που έλαβε το Γυμνάσιο του Ηρακλείου

Ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξουν σε αυτή την απόφαση, όμως, οι καθηγητές του Γυμνασίου του Ηρακλείου, όπου έγινε το γνωστό πια περιστατικό με το αντισηπτικό στα μπουκάλια νερού μαθητριών του, έκριναν ότι αυτό έπρεπε να κάνουν.

Στην τελευταία συνεδρίασή του, ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τον έναν μαθητή. Όπως είχε γράψει το Cretalive, το άλλο παιδί που είχε υποδειχθεί ως επίσης θύτης, είχε πάρει μετεγγραφή.
Το θέμα, όπως γράψαμε, έχει ακολουθήσει, επίσης, τη νομική οδό, καθώς οι γονείς των δύο κοριτσιών υπέβαλαν μήνυση με την οποία στρέφονται κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου. .

 Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μαθήτριες χρειάστηκε να κάνουν εισαγωγή στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου παρέμειναν για ένα 24ωρο, ενώ για την περίπτωση τους ενημερώθηκε και το Κέντρο Δηλητηριάσεων του Υπουργείου Υγείας για να δοθούν οι ανάλογες οδηγίες.Δείτε επίσης:

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την κακόγουστη φάρσα με το αντισηπτικό

Ήπιαν αντισηπτικό αντί για νερό- H φάρσα συμμαθητών τους οδήγησε στο νοσοκομείο!


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ